Curriculum Vitae

Profiel

De afgelopen vier jaar heb ik me binnen de opleiding VFX&IM aan de Nederlandse Filmacademie gespecialiseerd tot VFX Supervisor, VFX Coördinator en Compositor. Daarin heb ik ook stage gelopen bij Planet X. Binnen de klas had ik een leidende en verbindende functie. Door mijn analytische en reflecterende vaardigheden heb ik gedurende de opleiding voorstellen voor verbeteringen kunnen doorvoeren.

Vaardigheden

SoftwareTechnische VaardighedenPersoonlijke Vaardigheden
NukeCompositingZelfstandig
After Effects3D TrackingZorgvuldig
3D EqualizerACESFlexibel
ShotgunBasis PythonProactief

¨At Planet X I’ve come to know Jurrian as an organized, creative and multi-disciplinary intern. During one of our studio’s busiest periods Jurrian rose to the occasion.

He indicated with his application talk to be involved in the supervising part of our work. Organizing and thinking about structured workflows was one of the first jobs we involved Jurrian in.

At an early stage Jurrian showed he could work independently on all the different tasks he got handed. Never too shy to ask for help or lend a hand to his colleagues. Looking forward to his future plans.¨

– Albert van Vuure, NVX

Ervaring

Freelance Compositor, Storm
Augustus 2020 – september 2020
Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij Storm Postproduction als freelance Compositor, In een kleine drie weken tijd heb ik 70 gedraaide plates gekeyed en gecleaned. Daarnaast heb ik nog kleine werkzaamheden verricht voor de andere lopende projecten.

VFX-Supervisor, NFA
November 2017 – september 2020
Sinds het 2e jaar veel gevraagd als VFX-supervisor. In het derde jaar heb ik 4 producties gesupervised, in het vierde jaar waren dit 6. Beide jaren bestonden deze voor de helft uit documentaire projecten. Buiten de filmacademie ben ik ook betrokken geweest bij de ontwikkeling van een HKU afstudeerfilm.

VFX Coördinator, NFA
November 2018 – september 2020
Verantwoordelijk voor planning, taakverdeling en haalbaarheid van alle derde en vierdejaars filmacademieproducties van lichting 2020. Verzorgen van wekelijkse status updates aan planningsvergadering. Sturende functie binnen de klas.

VFX-Consultant, Videoland Academy
Januari 2020 – juni 2020
Samen met drie klasgenoten hebben wij alle geselecteerde projecten voor videoland academy begeleidt op het gebied van de haalbaarheid en inhoudelijke rol van visual effects. Vervolgens heeft er een tweede selectieronde plaatsgevonden en zullen wij voor de gekozen projecten de rol van vfx-supervisor gaan uitvoeren.

Stagair VFX Supervisie & Compositing, Planet X
Mei 2019 – september 2019
Als stagair heb ik meegewerkt aan een tiental producties bij Planet X. Hier kwam ik in aanraking met verschillende aspecten van vfx supervisie: script breakdown, uitgebreide breakdownboards, begrotingen, custom shotgun pagina’s aanmaken en set supervisie. Daarnaast heb ik meegewerkt aan de producties als compositor in zowel After Effects als Nuke.

VFX Workflow supervisor, NFA
September 2018 – juli 2020
Het begeleiden van de overstap naar een ACES Workflow binnen de filmacademie. Opzetten van Shotgun. Initiatiefnemer op het gebied van standaardisatie van bijv. naamgeving en mappenstructuren.